Om Kunstfarten

Om Kunstfarten

Den digitale revolution har gjort det mulig at fylde mange kvadratmeter med udsmykninger, som er til at betale.

 

Kunstfarten anvender den nyeste digitale teknologi til at skabe helhedsorienterede udsmykninger designet til områdets identitet og funktion. Det garanteres, at udsmykningerne altid vil bære en original ide, samt forholde sig til den fysiske lokalitet og de mennesker, som anvender rummet.

 

Udsmykningsløsningerne kan leveres på mange medier:

 

Har du brug for at sænke støjniveauet, kan udsmykningen leveres på akustikforbedrende plader. Har du lyst til at give plads til illustrationer på dine døre, lamper eller gulve, finder vi en smuk løsning. Hvis udsmykningen skal kunne holde til vejr og vind, eller eventuelt skal genproduceres på grund af hærværk, kan det også lade sig gøre.

 

Historie

Kunstfarten er grundlagt af Jan Friis og åbnede for sin første udstilling, ”Stemninger i København”, i 2004. Udstillingen blev til i et samarbejde med grafisk designer Jonas Thorup Hessel, som siden har været tæt knyttet til Kunstfarten.

 

Kunstfarten har siden løst en række udsmykningsopgaver for private og offentlige institutioner samt udstillet i hele Danmark fra Skagen til København.

 

Idégrundlag

»Kunsten skal ikke befinde sig på piedestaler, mem være tilgængelig i dagligdagen«

 

Moderne kunstneriske teknikker som litografier, silketryk og nu originale digitalprint udfordrer den aura omkring kunst, der knytter sig til dens status som enkeltstående genstand. I stedet træder en mere demokratisk kunst, der i højere grad knytter sig til selve udtrykket.

 

Kunst drejer sig om ideer - ikke teknologi. Den digitale revolution har dog givet kunstnere et nyt redskab, hvorigennem de kan udvikle nye ideer.

 

 

 

Mail: kontakt@kunstfarten.dk - Mobil: 26229974 - CVR Nr.: 27423736